Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Fijn en rustig wonen met uitzicht op de parktuin met vijverpartij? Dat kan in dit luxe 3-kamerappartement aan de Casparuslaan in Weesp.

Dit royale drie- (voorheen vier-) kamerappartement van 106 m² is gelegen op de tweede verdieping van het verzorgde appartementencomplex “Casparus Village Oost”. Het comfortabele appartement beschikt over een hoogwaardige, luxe keuken en modern sanitair. Het ruime overdekte terras (17 m²) is gelegen op het westen en dat betekent de middag- en avondzon en een prachtig zicht op de parktuin met vijverpartij, Smal Weesp en molen ’t Haantje.

Het appartementengebouw is voorzien van een lift, (video)intercom en een eigen berging op de begane grond. Op het afgesloten parkeerterrein kan er vrij geparkeerd worden.

Het complex ligt op zeer korte loopafstand van het historische centrum van Weesp en winkelcentrum Hogewey. Winkelcentrum Hogeweij beschikt over o.a. twee supermarkten, een drogist, apotheek en kapper. En in het centrum van Weesp bevinden zich nog veel meer voorzieningen zoals de bakker en de kaasboer, maar ook horeca, winkels en boetiekjes.

Het treinstation van Weesp met uitstekende treinverbindingen (Amsterdam CS 16 minuten, Schiphol 23 minuten) ligt eveneens op korte afstand en ook de uitvalswegen (A1, A9 en A10) richting Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn snel en goed te bereiken.

Kom snel kijken, want dit appartement is een plaatje en ook nog eens op dé perfecte locatie gelegen!

Indeling

Begane grond:
Gezamenlijk entree met de brievenbussen, video-intercom, lift, trappenhuis en de toegang naar de bergingen.

Tweede verdieping:
Entree en ruime hal, eerste ruime slaapkamer en tweede royale slaapkamer (voorheen 2) met grote kastenwand. Moderne badkamer (2010) met ligbad voorzien van jacuzzi, wastafelmeubel, douchecabine met massagedouche, vrij hangend toilet. Separaat toilet (type vrij hangend) met fontein in dezelfde stijl als de badkamer en de bijkeuken met de wasmachine- en drogeraansluiting, CV-ketel en mechanische ventilatie box.
Ruime woon-/eetkamer met toegang tot het overdekte terras. Luxe half open keuken (2010) met alle denkbare apparatuur van het merk Miele: kookplaat met wok brander, 2 inductieplaten en Japanse grillplaat, afzuigkap, combi-oven, koffiezetapparaat, vaatwasser, koelkast en vriezer. De keuken heeft verder een composiet aanrechtblad en RVS spoelbak voorzien van een keukenkraan met handdouche, lades met verlichting en een prachtig verlicht wijnrek.

Terras, berging en parkeren:
Vanuit de woonkamer de toegang naar het overdekte terras van 17 m². Het terras heeft een zeer mooi en rustgevend uitzicht op de parktuin met vijverpartij, Smal Weesp en molen ’t Haantje. Verder is het terras voorzien van 2 elektrische screens. Het terras is namelijk gelegen op het westen en in de namiddag zitten in de schaduw kan best prettig zijn.
Op de begane grond bevindt zich de berging (6 m²) voorzien van elektra en op het afgesloten buitenterrein van de VvE kan geparkeerd worden.

In het kort:
o Prachtig 3-kamer appartement met luxe keuken en modern sanitair 106 m²
o Berging op de begane grond en parkeren op eigen terrein
o Indien gewenst kan er een parkeerplaats in de parkeergarage in gebouw Casparuslaan West erbij gekocht worden. De vraagprijs bedraagt € 37.500,- kosten koper
o Actieve Vereniging van Eigenaren
o Servicekosten: € 239,- per maand
o Vaillant CV ketel uit 2011 (eigendom)
o Vernieuwde meterkast (2010) voorzien van 8 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar
o Energielabel B

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 106 m2
  • Slaapkamers 2 kamers
  • Bouwjaar 1998
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan