Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Op zoek naar een ruim, licht en comfortabel appartement op loopafstand van het NS station van Weesp? Komt u dan vooral kijken bij de Loes van Marlestraat 33.

Dit vierkamerappartement heeft een woonoppervlakte van 126 m² en ligt op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex uit 2010. Het gebouw is goed onderhouden (actieve en gezonde V.v.E.) en beschikt over een intercom- en liftinstallatie. Het appartement is voorzien van drie fijne slaap-/werkkamers, een overdekt balkon van 15 m² op het zuidwesten, een externe berging en een eigen parkeerplaats naast het gebouw. De vele, en vooral grote raampartijen (van vloer tot plafond) zorgen voor veel lichtinval en de vloerverwarming maakt het appartement heerlijk comfortabel.

De ligging is zeer centraal: op loopafstand van het NS station Weesp met goede en zeer frequente treinverbindingen. Uitvalswegen bevinden zich op korte afstand. Het historische en sfeervolle centrum van Weesp ligt eveneens op loopafstand. Hier treft u diverse supermarkten, boetieks, speciaalzaken, restaurants en cafés met terrassen aan het water, sportverenigingen, een theater en er is zelfs een bierbrouwerij, gevestigd in de voormalige Laurentiuskerk.

Indeling:
Entree op de derde verdieping, hal met meterkast, inpandige berging met CV ketel (2010) en wasmachine aansluiting, toilet met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot een eerste slaap-/werkkamer en tot de lichte woonkamer met aan twee zijden grote raampartijen, openslaande deuren naar het balkon en voorzien van een houtlook keramische tegelvloer. Open U-vormige keuken met toegangsdeur naar de eerste slaap-/werkkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals: inductie kookplaat, wok-brander, dubbele Boretti oven, magnetron, koffiemachine, vaatwasser (Bosch 2019), grote Amerikaanse koelkast met vriezer en ijsmachine. Vanuit de woonkamer doorloop naar een tussenhalletje dat toegang verschaft tot de badkamer voorzien van vloerverwarming, handdoekradiator, dubbele wastafels, inloopdouche en ligbad (Villeroy en Boch). Tenslotte twee slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer eveneens openslaande deuren naar het balkon heeft.

In het kort:

o Licht en ruim vierkamerappartement op derde woonlaag
o Woonoppervlakte 126 m²
o Bouwjaar 2010
o Vloerverwarming door het gehele appartement
o Drie slaapkamers
o Eigen parkeerplaats en externe berging
o Op loopafstand van het NS station Weesp
o Volledig voorzien van dubbele beglazing HR++
o Energielabel A
o Servicekosten € 249 per maand

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 126 m2
  • Slaapkamers 3 kamers
  • Bouwjaar 2010
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan