Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Een geheel “af “ appartement, zoek niet verder en kom kijken op de Henriette Roland Holsthof 53 in Weesp

Dit hoek appartement met een woonoppervlakte van 66 m² is enkele jaren geleden geheel verbouwd en dat geeft dit appartement een extra plusje. De indeling is gunstig, heeft twee in grote variërende slaapkamers en een heerlijke lichte woonkamer. In de woon-/eetkamer vind je ook de open keuken met de benodigde inbouwapparatuur. Het balkon is te bereiken via de keuken en is gelegen op het zuidoosten. Door de hoekligging met zijramen en de grote raampartij aan de achterzijde is het binnen heerlijk licht. Het appartement ligt op de derde woonlaag van een kleinschalig en goed onderhouden appartementencomplex.

Het appartement is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer, geheel voorzien van dubbele beglazing (behalve de keukendeur), heeft een zonnig balkon met voldoende privacy, een frans balkon in de woonkamer en een royale berging in de onderbouw van het complex.

Er is sprake van een gezonde VvE, de servicekosten bedragen € 175,02-/maand.

Indeling: entree, hal met meter-/ en voorraadkast, toilet, badkamer met inloopdouche, radiator en wasmachineaansluiting, ruime woon-/eetkamer met Frans balkon en toegang tot het ruime balkon op het zuidoosten, open keuken met koel-/vriescombinatie, combi-oven en inductie kookplaat.

Op slechts enkele minuten loopafstand vind je het station van Weesp, van waaruit je binnen 17 treinminuten op Amsterdam CS staat. Alle voorzieningen liggen op vijf fietsminuten loopafstand; supermarkten, restaurants, terrassen, winkel en boetiekjes, maar ook de sportverenigingen waar Weesp rijkelijk in voorziet.

In het kort:

o Geheel gemoderniseerd appartement
o Woonoppervlakte: 66 m²
o Berging van 10 m² in de onderbouw
o Twee slaapkamers
o Energielabel: F
o Rustig en doodlopend straatje met vrij parkeren
o Goed onderhouden appartementengebouw
o Gezonde VvE
o Voorschot (blok) cv: € 49,- per maand
o Servicekosten € 175,02- per maand
o Gunstige ligging t.o.v. het historische centrum en het station
o 17 treinminuten vanaf Amsterdam Centraal

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 67 m2
  • Slaapkamers 2 kamers
  • Bouwjaar 1960
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan