Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Twee-onder-een kapwoning met 4 slaapkamers, voor-/ en achtertuin + gratis parkeren, kom je langs?

Een fijn gelegen huis aan Kruisland 42 in Aetsveld met 114 m² woonoppervlakte waar je, nadat er een moderniseringsslag heeft plaatsgevonden, ruim en rustig kunt wonen. Je hebt 3 volwaardige slaapkamers en een nette badkamer (2018) met toilet en inloopdouche op de eerste verdieping. De tweede verdieping heeft nu één slaapkamer, hier kun je prima twee slaapkamers van maken indien nodig. De achtertuin is gelegen op het zuiden (zon in de middag, begin van de avond) en heb je behoefte aan meer verkoeling dan is voortuin dusdanig ruim dat je hier prima kunt zitten.

Het huis is gelegen in een rustige straat (geen doorgaande weg) met ruim voldoende parkeerplaatsen. Schuin tegenover het huis vind je een speelveld voor kinderen waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt.

In Aetsveld wonen veel gezinnen van verschillende leeftijden en goed buurschap is een woord wat aangeeft hoe er met elkaar wordt omgegaan. De aanwezigheid van groen en weilanden, die bereikbaar zijn binnen een paar minuten lopen, maakt het extra landelijk. In de wijk zelf bevindt zich een supermarkt, twee basisscholen en een gezondheidscentrum op loopafstand. Het centrum is om de hoek en dat maakt Aetsveld een uitstekende plek om te wonen (best of both world).

Het centrum van Weesp is op 5 minuten fietsafstand en 10 minuten lopen als je de benen even wil strekken. In het centrum vind je een ambachtelijke slager en bakker, kledingwinkels, goede restaurants en een heerlijke ijssalon. Het NS station is op 10 minuten fietsen afstand en heeft goede verbindingen naar Amsterdam CS (17 treinminuten), Schiphol (23 minuten) en Hilversum.

Begane grond:
Entree, meterkast, toilet met fonteintje, ruime woonkamer met bergkast, met toegang tot de tuin op het zuiden, via de woonkamer kom je in de keuken en de schuur.
Eerste verdieping:
3 in grote variërende slaapkamers en een nette badkamer voorzien van douche, toilet, radiator en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Overloop, CV (2023), wasmachineaansluiting, extra opbergruimte en slaapkamer voorzien van veluxraam.

In het kort:

o Twee-onder-een kapwoning
o Woonoppervlakte: 114 m²
o Energielabel C
o Vier slaapkamers
o Modernisatieslag nodig
o Nette badkamer met toilet
o Ruime achtertuin op het zuiden
o Voldoende openbare parkeerplaatsen
o Kindvriendelijke omgeving

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 114 m2
  • Perceeloppervlakte 117 m2
  • Slaapkamers 4 kamers
  • Bouwjaar 1980
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan