Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Een prachtig gerenoveerd appartement met uitzicht over de gezamenlijke tuin en vijver van de Casparus Villa, hebben wij de interesse gewekt?

Het appartement ligt op de vierde (en tevens bovenste) woonlaag van het verzorgde appartementencomplex “Casparus Village Oost”. Het grote terras (24 m²) gelegen op het westen biedt een fijn uitzicht over de luxueuze Casparus Villa, gebouwd rond 1897 door de bekende chocoladefabrikant Casparus Johannes van Houten, grondlegger van Van Houten Cacao.

De gehele woning heeft een woonoppervlakte van 122 m² met een zeer ruime woonkamer die zowel breed als zeer zonnig is, een woonkamer waarbij je met recht kunt zeggen dat het een prettig lichte ruimte is door de royale lichtinval. Vanuit de woonkamer stap je zo de keuken in die voorzien is van de nodige inbouwapparatuur. Het appartement biedt verder nog 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en een royale opslagruimte waar de wasmachine en CV staan. De berging van 7 m² vind je op de begane grond. Hier kun je de fiets stallen of spullen opslaan die niet dagelijks worden gebruikt.

De woning bevindt zich op 5 loopminuten van het knusse en historische centrum van Weesp en Winkelcentrum Hogewey. In het Centrum van Weesp zijn er diverse speciaalzaken zoals bakkers, een groenteboer, een slager en een heerlijke ijssalon. Daarnaast zijn er diverse restaurants en cafés, winkels, scholen, sportverenigingen, een theater en er is zelfs een bierbrouwerij (gevestigd in de voormalige Laurentiuskerk).

Indeling:
De ruime hal met videofoon geeft toegang tot alle vertrekken. Royale lichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras op het zuidwesten en keuken met inbouwapparatuur. Badkamer met ligbad en separate douchecabine, dubbele wastafels en toilet. Eerste slaapkamer met kledingkast. Tweede slaapkamer ook met een ruime kledingkast. Toilet met fonteintje. Opslagruimte met wasmachineaansluiting en de CV. Garderobe is in de hal.

Kortom een ruim appartement met fijne lichtinval op een super plek met zalig uitzicht!

Kenmerken:
o Ruim terras op het westen
o Fenomenaal uitzicht
o Grote lichte woonkamer
o Recentelijk gerenoveerd
0 122 m² woonoppervlakte
o 2 slaapkamers
o Badkamer met ligbad
o Lift naar het appartement
o Energielabel A
o Parkeerplaats achter slagboom
o Om de hoek van het Centrum van Weesp
o Verzorgd appartementencomplex “Casparus Village Oost”
o Separate berging van 7 m² op de begane grond
o Te huur: minimaal 12 maanden en aansluitend onbepaalde tijd
o Waarborgsom 2 maanden
o Voorbehoud gunning verhuurder

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 122 m2
  • Slaapkamers 2 kamers
  • Bouwjaar 1998
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan