Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Uitzicht, uitzicht en nog eens uitzicht over het prachtige Centrum van Weesp!

In het centrum van Weesp ligt dit heerlijke lichte 3-kamerappartement van 65 m² met een ruime berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en heeft in de woonkamer een erker met zicht op de Zwaantjesbrug en de Achtergracht. Zowel via de slaapkamer als de woonkamer stap je het balkon op wat gelegen is op het zuidoosten. Heerlijk koffie in de zon in de ochtend en een drankje/hapje in de middag. De moderne half open keuken met inbouwapparatuur biedt de mogelijkheid om met je gasten in contact te blijven tijdens het koken. Er zijn twee slaapkamers waarvan een slaapkamer voorzien is van een ruime inbouwkast. Via de hal kom je in de moderne badkamer die een inloopdouche heeft mét sunshower (extra vitamine D).

Het kleinschalige appartementengebouw heeft een verzorgde gemeenschappelijke binnentuin, waar gebruik van gemaakt mag worden. Op zoek naar meer reuring? Dan liggen de terrassen aan de Kom van Weesp om de hoek. De ligging van het appartement in het oude centrum van Weesp is namelijk perfect. Hier vind je diverse speciaalzaken zoals bakkers, een slager, een groentespecialist, leuke winkeltjes en een goede ijssalon. Er zijn verschillende restaurants en cafés. Het theater en de bierbrouwerij (gevestigd in de voormalige Laurentiuskerk) zijn letterlijk om de hoek.

Ook het NS-station van Weesp is dichtbij: in slechts 5 á 10 minuten loop je hier naar toe. Er zijn goede en frequente verbindingen naar onder andere Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

Indeling:

Centrale en afgesloten entree op de begane grond met de brievenbussen, intercom en de opgang per lift of trap naar de eerste verdieping.

Entree met meterkast, hal met CV-kast, vrijhangend toilet met fontein, lichte woon-/eetkamer met erker, doorgang nar het balkon, half open keuken (2018) voorzien van een inbouw koel-/vriescombinatie, vaatwasser, 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap en (combi)-oven.

Vanuit de hal de toegang naar de twee goede slaapkamers. Ook vanuit de hal de entree naar de moderne badkamer (2023) voorzien van inloopdouche incl. sunshower, wastafelmeubel, designradiator en wasmachine aansluiting.

In het kort:
o Modern 3-kamerappartement met een woonoppervlakte van 65 m²
o Twee slaapkamers
o Moderne badkamer uit 2023
o Keuken met inbouwapparatuur uit 2018
o Bosch 25 VCR CV ketel uit 2009 (eigendom)
o Geheel voorzien van dubbel glas
o Energielabel B
o Fantastisch uitzicht
o Berging van 7 m² in de onderbouw
o Servicekosten € 352,- (inclusief koud water) per maand
o Voldoende parkeergelegenheid in de buurt, een parkeervergunning kost € 50,- per jaar

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 65 m2
  • Slaapkamers 2 kamers
  • Bouwjaar 1991
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan