Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Gestoffeerde woning, beschikbaar vanaf 15 juli 2024

Er is één woning aan de Jan Boutsteeg in Weesp en dat is huisnummer 2. Wil jij wonen in een heerlijk huis met licht, ruimte, bijzondere details, 99 m² en voorzien van veel moderne gemakken? Zoek niet verder, wij hebben het voor je.

Dit opgeknapte huis ligt in het oude centrum van Weesp, tegen het einde van de Middenstraat. De rivier de Vecht ligt op steenworp afstand, hier wordt ’s zomers en ’s winters eindeloos gerecreëerd. Het vele groen, welke Weesp omringd, ligt op loop- en fietsafstand en om de hoek vind je het fijne pittoreske centrum.
Bij het opendoen van de voordeur van de Jan Boutsteeg 2 stap je de ruime hal binnen. Van hieruit kun je meteen de trap op naar boven, of door naar de woonkamer met open keuken. Bij het betreden van de woonkamer heb je meteen een wow-effect. De vele ramen, de grote deuren naar de Middenstraat welke je open kan schuiven, de lichtkoepels naar de eerste verdieping, de sfeervolle houtkachel, de moderne keuken, bijna te veel om op te noemen. Via en-suite deuren is aan de achterzijde van de woonkamer een ruime werkkamer te betreden, welke voorzien is van veel opbergruimte. De woonkamer is voorzien van een linoleum vloer, vloerverwarming én muurverwarming. De open keuken is voorzien van alle comfort zoals een vaatwasser en een Quooker.

Bij het betreden van de eerste verdieping word je overladen door licht en ruimte. Vanaf de overloop is daar als eerste de luxe badkamer. Hier kan je kiezen voor een heerlijk bad of ontspannen onder de regendouche. De eerste slaapkamer heeft lichtkoepels naar de benedenverdieping, alsmede een brede raampartij op het Noordwesten. De overige ruimte op deze verdieping beslaat de gehele tweede, royale slaapkamer. Deze is voorzien van een onafhankelijke thermostaat, veel raampartijen en een kiepraam. Voor de deur staat er een zitje waar gebruik van gemaakt kan worden, ook zijn er in de straat meerdere openbare plekjes waar het heerlijk toeven is. speeltuin ’t Vosje ligt aan het einde van de Middenstraat, kinderen kunnen hier heel veel plezier beleven.

Kortom: dit huis is het bezichtigen meer dan waard en wij laten het je graag zien.

Het huis bevindt zich in het historische centrum van Weesp met al haar fijne voorzieningen. Op loopafstand zijn er diverse speciaalzaken zoals bakkers, een groenteboer, een slager, een ijssalon en een noten- en kaaswinkel. Daarnaast zijn diverse restaurants en cafés, winkels, scholen, sportverenigingen en een theater. Het NS Station van Weesp ligt nabij. Het centrum van Amsterdam is met de trein in slechts 16 minuten bereikt. Ook zijn er goede verbindingen naar onder andere Schiphol, Rotterdam, Hilversum en Utrecht. Het huis ligt nabij uitvalswegen richting A1 en A9.

Entree; ruime gang, meterkast met CV installatie, toilet met fonteintje, open trap naar de verdieping, entree naar woonkamer. De woonkamer is voorzien van veel raampartijen, openslaande deuren naar de Middenstraat, houtkachel en open keuken voorzien van een 5-pits gasfornuis, oven, koelkast, vriezer, afwasmachine en Quooker. In het plafond van de woonkamer zitten lichtkoepels naar de kleinere slaapkamer op de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer is de en-suite werkkamer bereikbaar.
Eerste verdieping; overloop, wasmachineaansluiting, opbergruimte, luxe badkamer met toilet, wastafel, spiegel, ligbad en inloopdouche. Eerste slaapkamer met lichtkoepels naar benedenverdieping. Tweede royale slaapkamer, voorzien van veel raampartijen, bergruimte en onafhankelijke thermostaat.

In het kort:
o Gelegen in het historische centrum van Weesp
o 99 m² woonoppervlakte
o 2 slaapkamers
o Sfeervolle houtkachel
o Parkeren middels vergunning
o Te huur vanaf 15 juli 2024
o Minimale huurperiode 12 maanden, maximale huurperiode 24 maanden
o Huurprijs exclusief gas, water en licht
o Waarborgsom 2 maanden huur
o Roken en huisdieren zijn niet toegestaan
o Voorbehoud gunning eigenaar

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 99 m2
  • Slaapkamers 2 kamers
  • Bouwjaar 1900
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan