Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Op zoek naar een energiezuinige woning op een mooie plek in een kindvriendelijke wijk? Zoek niet verder!

Deze woning van 107m² is verrassend verkeersluw gelegen in de wijk ‘De Klomp’ en is met energielabel A zeer energiezuinig. Er liggen 9 zonnepanelen op het dak en de woning is voorzien van isolerende beglazing (HR en HR++). Er zijn vier slaapkamers en alle wanden en plafonds zijn gestuukt. Het grote raam aan de voorkant en de schuifpui aan de achterkant zorgen voor veel licht. De ruime achtertuin is op het zuidwesten gelegen, hier kun je lekker van het zonnetje genieten. Om het in de zomer binnen koel te houden hebben de slaapkamers aan de achterzijde automatische zonwering aan de buitenkant en er is een nieuw elektrisch zonnescherm gemonteerd boven de schuifpui. Uiteraard is er een berging en een achterom.

De ligging van het huis is ideaal. Gelegen in een mooi groen stukje aan de rand van de wijk ‘De Klomp’, vlakbij de weilanden. Hierdoor zit je heerlijk rustig en toch centraal. ‘De Klomp’ is een rustige, kindvriendelijke wijk met meerder speelvoorzieningen, waaronder een basketbalveldje. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid met laadpalen voor elektrische auto’s. In een paar minuten fiets je naar het gezellige centrum van Weesp. Het historische centrum van Weesp kenmerkt zich door de diverse speciaalzaken zoals bakkers, een groentespecialist, een slagerij en een delicatessenwinkel. Daarnaast zijn er diverse restaurants en cafés, winkels, scholen, sportverenigingen, een theater en is er zelfs een bierbrouwerij (gevestigd in de voormalige Laurentiuskerk).

De rivier de Vecht, waar je in de zomer heerlijk kunt zwemmen, ligt op loopafstand. Ook het NS-station van Weesp is dichtbij met frequente treinverbindingen binnen de Randstad (met 16 treinminuten sta je op Amsterdam CS en in 23 minuten sta je op Schiphol). De uitvalswegen (A1, A9 en A10) zijn snel en makkelijk te bereiken.

Kortom; heerlijk licht huis met vier slaapkamers en ruime tuin op een top locatie. Hier wil je wonen!

Indeling:

Begane grond: Ruime voortuin, hal met meterkast, lichte en royale woon-/eetkamer met aan de achterzijde de open keuken met schuifpui naar de zonnige achtertuin. Het toilet bevindt zich in een tussenhal, waar eveneens de trap naar boven is.

Eerste verdieping: Overloop met inbouwkast, riante slaapkamer (voorheen twee) aan de voorzijde, aan de achterzijde een tweede lichte slaapkamer en badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet.
Tweede verdieping: afgesloten ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, de omvormer van de zonnepanelen en de cv-ketel. Er zijn twee in grootte variërende slaapkamers, beide met dakkapel.

In het kort:
o Woonoppervlakte: 107m²
o Perceel: 123m²
o Bouwjaar: 1971
o Vier slaapkamers
o Wanden en plafonds gestuukt
o Energielabel A
o 9 zonnepanelen
o Kindvriendelijke woonwijk ‘De Klomp’
o Ruime tuin op het zuidwesten
o Met berging en achterom
o Centrale ligging

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 107 m2
  • Perceeloppervlakte 123 m2
  • Slaapkamers 4 kamers
  • Bouwjaar 1971
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan