Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

In een van de leukste straatjes in het centrum van Weesp ligt deze karakteristieke tussenwoning van 62 m² met een stadstuintje met achterom en een heerlijk dakterras op het zuidoosten, twee slaapkamers en een slaapzolder. Vanuit de tuin loop je zó de natuur in en naar de rivier De Vecht.

De stadswoning uit 1895 is in 2010 grondig aangepakt en gemoderniseerd en sindsdien goed bijgehouden. Sinds 2021 is o.a. het toilet vervangen, zijn de trappen, de binnendeuren en de voordeur vernieuwd, het voegwerk achterzijde en de dakpannen gereviseerd. De woning is in zijn geheel voorzien van dubbele beglazing, houten vloeren en veel op maat gemaakte vaste kasten, die voor veel opbergruimte zorgen.

Over de ligging:
De Wilhelminastraat is een autovrij straatje met 24 charmante stadswoningen, gelegen binnen het beschermd stadsgezicht van Weesp. Voor bijna alle woningen staat een bankje of leuke potten met groen en aan het eind van de straat loop je direct het openbaar groen van één van de historische bastions van Weesp in. Speeltuin ‘Draaierschans’ en stadspark ‘Achter ’t Vosje’ liggen om de hoek. Het historische en sfeervolle centrum van Weesp ligt op loopafstand. Hier tref je een grote diversiteit aan winkels, boetiekjes, bakkers, veel leuke horeca, restaurants met terrassen veelal aan het water, een bierbrouwerij in de voormalige Laurentiuskerk en theater Wesopa. Twee grote supermarkten en de Hema liggen om de hoek. En binnen enkele minuten fietsen sta je op het NS station van Weesp met goede verbindingen naar Amsterdam (Amsterdam CS op slechts 17 treinminuten), Schiphol, Amersfoort en Almere. De uitvalswegen A1, A9 en A10 zijn eveneens snel en goed te bereiken.

Indeling:
Entree die meteen toegang geeft tot de woonkamer met trap naar de verdieping, open keuken aan de voorzijde voorzien van inbouw apparatuur (o.a. koelkast, 4 pits gasstel, afzuigkap, vaatwasser) en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Via tussenhalletje doorloop naar de ruime badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, separate douche, wastafel, handdoek radiator en wasmachine aansluiting.

Verdieping: ruime en lichte multifunctionele ruimte, tot de nok toe open gemaakt, met trap naar een sfeervolle slaapvide en toegangsdeur naar het dakterras. Toilet en twee slaapkamers aan de voorzijde. Veel opbergruimte in op maat gemaakte wandkasten, met daarin o.a. de cv ketel.

In het kort:
• Charmante stadswoning in sfeervol autovrij straatje
• Centraal gelegen in de historische binnenstad van Weesp
• Beschermd stadsgezicht
• Bouwjaar 1895
• Woonoppervlakte 62 m²
• Tuintje en dakterras gelegen op het zuidoosten
• Achtertuin grenst direct aan groenstrook
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Energielabel C

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 62 m2
  • Perceeloppervlakte 47 m2
  • Slaapkamers 2 kamers
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan