Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Op zoek naar een ruime, duurzame woning met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein in een kindvriendelijke buurt? Én op slechts 5 minuten lopen van het NS station en het charmante vestingstadje Weesp? Dan hebben wij het ideale huis (142 m²) voor je gevonden.

De woning heeft een goede en vrije ligging binnen de wijk. Aan de voorzijde kijk je uit over een gracht, is er schuin aan de overzijde een klein speelplein en aan de achterzijde is de woning gelegen aan een rustig autoluw eigen (VvE) straat. De wijk Leeuwenveld II biedt een unieke mix van moderne stadswoningen en appartementen met gevarieerde gevels en dakvormen. En dat alles op loopafstand van het NS station, net als het knusse, historische centrum van Weesp met al haar voorzieningen.
Bovendien zijn er goede uitvalswegen naar de A1, A6 en A9 richting Amsterdam, Almere en Hilversum.

De wijk Leeuwenveld II grenst aan het toekomstige Weespersluispark, vlakbij nieuwe voorzieningen in Weespersluis, zoals een winkelcentrum, haven en stadsstrand. Kinderen kunnen fietsend naar de nieuwe basisscholen in Weespersluis, naar een basisschool in het centrum of naar het goed aangeschreven Vechtstede College. Weesp kent diverse speciaalzaken en winkels, leuke restaurants en cafés, waterrecreatie, een OBA-vestiging en er is ook een theater met filmhuis.

Deze woning biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en een centrale ligging in een levendige jonge stadswijk. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek je nieuwe huis!

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met garderobe, meterkast, toilet met fontein en de toegang naar de woonkeuken, woonkamer en de eerste verdieping. Aan de voorzijde is de woonkeuken gesitueerd en die heeft openslaande deuren naar de straatkant met heerlijk zicht op het watertje. In de zwarte hoogglans keuken tref je de nodige (inbouw)apparatuur aan, waaronder een SMEG koel-/vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat, combi oven allen van Siemens en SMEG design wasemkap, de keuken beschikt verder over een ruime trapkast. De lichte woonkamer is tuingericht en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. (west noordwest). Vanuit de woonkamer kan je ook weer in de hal komen.

Eerste verdieping:
De trap naar de eerste verdieping is fraai bekleed (2023) met hout. Via de ruime overloop de toegang naar de master bedroom via de inloopkast. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer, deze slaapkamer bestaat uit een slaapgedeelte met losstaande ingebouwde bedstede en aan de voorzijde grote raampartijen met twee Franse balkons.
De riante badkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde en is voorzien van daglicht. Er is een inloopdouche met hand/regendouche, een vrijstaand ligbad, tweede toilet, dubbel wastafelmeubel en design radiator.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop de opgang naar de tweede verdieping met wederom een, in 2023 met hout, beklede trap. De ruime voorzolder is perfect als studie/-werkruimte en geeft ook toegang tot het heerlijke dakterras van 13 m².
Aan de voorzijde bevindt zich de derde ruime slaapkamer met twee dakkapellen met Franse balkons.
Verder bevindt zich op deze verdieping nog de ruime was-/bergruimte met entresol voor het opbergen van spullen. De opstelling van de warmtepomp, mechanische ventilatie, wasmachine, droger en eventueel een koelkast.

Tuin, parkeren, berging en dakterras:
De circa 7 meter diepe achtertuin is gelegen op het westen en grenst middels een af te sluiten hek aan de carport. In de overdekte carport (welke is voorzien van elektra) kan je twee auto’s parkeren en dient gelijk als achterom. Er is een houten berging (4 m²)met elektra.

Op de tweede verdieping bevindt zich het dakterras van 13 m². Hier kan je met name ’s avonds heerlijk zitten en genieten van de ondergaande zon. Er is eventueel een mogelijkheid om het dakterras bij de woning te trekken.

In het kort:
o Heerlijk ruime eengezinswoning van 142 m² in Leeuwenveld II;
o Op steenworp afstand van het centrum van Weesp en het NS station;
o Vrij uitzicht, geen auto’s voor de deur;
o Twee parkeerplaatsen (in overdekte carport) op eigen terrein;
o Tuin met achterom, gelegen op het westen;
o Dakterras van 13 m²;
o Bouwjaar 2010;
o Geheel voorzien van vloerverwarming;
o Hardhouten draai-/kiepramen met HR ++ glas;
o Warmtepomp die zowel kan verwarmen als koelen;
o Volledig geïsoleerd en daarom energielabel A++;
o Servicekosten à € 38,- per maand voor opstal-/brandverzekering en onderhoud achtergelegen straat, verlichting, hek en beplanting;

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 142 m2
  • Perceeloppervlakte 1 m2
  • Slaapkamers 3 kamers
  • Bouwjaar 2010
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan