Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Wonen in een karakteristieke twee-onder-een kap woning aan rivier de Vecht met eigen aanlegsteiger, vrij uitzicht, gelegen pal naast het historische centrum van Weesp én op steenworpafstand van het NS station. Kan dat?

Jazeker, deze zeer royale twee-onder-een kap woning (167 m²) met 4 slaapkamers en riante badkamer biedt dit allemaal en zelfs nog meer. Want deze woning uit 1904 is niet alleen een plaatje om te zien, maar is ook nog eens goed onderhouden en geïsoleerd, vandaar ook een energielabel B.

En dan die ligging aan de Vecht, wie wil dat nou niet? Wakker worden en een kopje koffie drinken op je veranda of in de tuin en daarna gelijk een duik in de Vecht vanaf je eigen steiger. Of vaar via Muiden naar het IJsselmeer of de andere kant op via plaatsjes als Nigtevecht richting Utrecht. En dat alles op een perceel eigen grond van 178 m².

Maar er is nog meer te vertellen over die ligging, want je staat binnen een paar minuten lopen in het historische centrum. Hier tref je diverse speciaalzaken aan zoals bakkers, een slager, een groentespecialist, leuke winkeltjes en een goede ijssalon, verder zijn er boordevol verschillende restaurants, terrassen en cafés. Scholen, kinderdagverblijven en sportgelegenheden zijn eveneens volop te vinden.
En last but not least, de straatnaam verraadt het al, het NS-station. Deze ligt op een steenworp loopafstand! Er zijn frequente verbindingen (4x per uur) naar onder andere Amsterdam (16 minuten) en Schiphol (25 minuten). Ook de uitvalswegen (A1, A9 en A10) zijn snel en makkelijk te bereiken.

Unieke objecten aan het water én in het centrum van Weesp komen niet vaak voor, dus kom direct kijken en wie weet woon jij binnenkort op deze heerlijke plek in dit fantastische huis.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, meterkast en garderobe. Aan de linkerzijde van het huis de uitgebouwde woonkamer (9 meter) met grote raampartijen aan de voorzijde en via de openslaande deuren de toegang naar de veranda, achtertuin en steiger.
Vanuit de hal bevindt zich aan de rechterzijde de ruime eetkamer, eveneens voorzien van grote raampartijen, schouw en grote inbouwkast.
Verder bevindt zich op de begane grond het toilet (vrijhangend) met fontein, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en kijkt uit op de tuin en het water. De keuken (2008) beschikt over de volgende inbouwapparatuur 6-pitsgaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser (2022) en een close-in boiler.

De begane grond heeft een plafondhoogte van 3.10 meter, de wanden zijn glad gestuct en het plafond heeft een stucplint, de vloeren zijn deels voorzien van vloerverwarming en behalve de keuken, afgewerkt met een eikenhouten vloer.

Eerste verdieping:
Overloop met dakraam en apart tweede toilet met fontein, slaapkamer aan de voorzijde en slaapkamer aan de achterzijde, royale derde master bedroom met dakkapel en inloopkast. Grote badkamer aan de voorzijde, dakkapel en inloopkast. De badkamer is voorzien van een dubbele inloopdouche met een prachtig karakteristiek raam, dubbele wastafel en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger opstelling.

Tweede verdieping:
Ruime zolderkamer (4e slaapkamer) met 3 dakramen en een praktische bergvliering.
In 2019 is de zolderkamer geïsoleerd met 100 mm glaswol.

Buitenruimte en berging:
De aan het huis gebouwde veranda biedt een heerlijk plekje overdag of in de avond. ’s Avonds is het ook behaaglijk door de heaters en inbouwspots. Via de fraai aangelegde achtertuin loop je naar de waterkant met de circa 8 meter brede aanlegsteiger voorzien van zwemtrap.
De achtertuin beschikt verder nog over een houten berging (met elektra) en via de zijkant van de woning kom je uit aan de voorkant van het huis.

In het kort:
o Karakteristieke twee-onder-een kap woning met aanlegsteiger, vrij uitzicht en gelegen naast het historische centrum
o Woonoppervlakte 167 m²
o Ruim perceel: 178 m² (eigen grond)
o Vaillant VHR uit 2008 (eigendom)
o Uitgebreide, moderne meterkast
o 5 Zonnepanelen
o Dakisolatie, gevelisolatie, (HR++) dubbel glas en vloerverwarming (gedeeltelijk)
o Energielabel B
o Parkeren middels een vergunning (€ 50,- per jaar)

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 167 m2
  • Perceeloppervlakte 178 m2
  • Slaapkamers 4 kamers
  • Bouwjaar 1906
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan