Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

Maak snel een afspraak en kom kijken naar dit driekamer appartement van 57 m², twee slaapkamers en gerenoveerde badkamer.

Het appartement aan de M. Nijhoffstraat 262 is gelegen op de eerste woonlaag in een keurig onderhouden gebouw. De indeling is gunstig, heeft twee in grote variërende slaapkamers en een heerlijk lichte woonkamer. Het toilet en de badkamer zijn enkele jaren geleden gerenoveerd, hierdoor is er een ruime badkamer ontstaan met inloopdouche. De keuken met de benodigde inbouwapparatuur en wasmachine aansluiting is bereikbaar via de gang, het balkon is te bereiken via de keuken en is gelegen op het noordoosten.

Daarnaast is het vrije uitzicht vanuit het appartement heerlijk te noemen en parkeer je handig je auto gratis voor de deur. In de onderbouw van het complex bevindt zich de ruime en droge berging van ca. 10 m² met elektra.

Er is sprake van een gezonde VvE, de servicekosten bedragen € 140,-/maand.

Indeling: entree, hal met meter-/ en voorraadkast, badkamer met toilet en inloopdouche, lichte woon-/eetkamer, twee in grote variërende slaapkamers, keuken met benodigde inbouwapparatuur en wasmachine aansluiting en toegang tot het ruime balkon op het noordoosten.

Op slechts enkele minuten loopafstand vind je het station van Weesp, van waaruit je binnen 17 treinminuten op Amsterdam CS staat. Alle voorzieningen liggen op vijf fietsminuten loopafstand; supermarkten, restaurants, terrassen, winkel en boetiekjes, maar ook de sportverenigingen waar Weesp rijkelijk in voorziet.

In het kort:

o Woonoppervlakte: 57 m²
o Berging van 10 m² in de onderbouw (met elektra)
o Twee slaapkamers
o Vrij uitzicht
o Energielabel D
o Gerenoveerde badkamer
o Goed onderhouden appartementengebouw
o Gezonde VvE
o Vrij parkeren
o Servicekosten € 140,- per maand
o Gunstige ligging t.o.v. het historische centrum en het station
o 17 treinminuten naar Amsterdam Centraal

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 57 m2
  • Slaapkamers 2 kamers
  • Bouwjaar 1960
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan