Bekijk onze funda logo reviews

Omschrijving

In de fijne Dichtersbuurt, op slechts een paar minuten lopen van het station ligt dit heerlijke 3-kamerappartement van 68 m². Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een ruime berging van 10 m² in de onderbouw.

Het appartement is lekker licht en heeft aan de achterzijde een schuifpui met toegang tot het balkon gelegen op het zuidoosten. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een lichte open keuken en een nette badkamer. De woning is voorzien van een eigen CV installatie en heeft in de hal een aparte kast voor de opstelling van de wasmachine en/of droger.
De ligging van het appartement is gunstig: gelegen aan een brede groenstrook, voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en het NS station ligt op loopafstand. Het centrum van Amsterdam is met de trein in slechts 16 minuten te bereiken. Ook zijn er goede verbindingen naar onder andere Schiphol, Rotterdam, Hilversum en Utrecht. In een paar minuten fiets of loop je naar het gezellige oude centrum van Weesp. Hier vind je diverse speciaalzaken zoals bakkers, een slager en een groentespecialist, leuke cadeauwinkeltjes en een goede ijssalon. Bovendien zijn er verschillende restaurants en cafés en sportverenigingen in de buurt. Ook de uitvalswegen A1, A9 en A10 zijn snel en goed te bereiken.
Kortom, een licht, modern appartement waar het heerlijk wonen is. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!
Indeling:

Entree op de derde woonlaag, ruime hal met inbouwspots, meterkast, toilet en kast voor de wasmachine/droger. Slaapkamer aan de voorzijde. Ruime en lichte woon/-eetkamer met aan de achterzijde de toegang tot het balkon via de schuifpui. Halfopen keuken met kookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2023), losse combi magnetron/oven en koel-/vriescombinatie (beide ter overname). Vanuit de keuken is ook het balkon toegankelijk. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met doorloop naar de badkamer voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche.

Ruime berging van 10 m² in de onderbouw, voorzien van elektra.

In het kort:
o Zeer verzorgd 3-kamerappartement (68 m²)
o Geheel voorzien van dubbel glas
o Verwarming middels eigen CV ketel (Vaillant uit 2003)
o Moderne meterkast: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
o Energielabel C
o Gezonde V.v.E.
o Servicekosten € 148,- per maand

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 68 m2
  • Slaapkamers 2 kamers
  • Bouwjaar 1960
Zoekopdracht nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je nu in

Vragen?

Kom in contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.

Op werkdagen geopend van 9.00 - 17.30

Zaterdag van 10.00 - 13.30

En natuurlijk op afspraak buiten kantoortijden

"*" geeft vereiste velden aan